mini

tjatja allihopa.
Hannii letar efter en bra rosa mini dator som högst ska kosta 3000 kr, har någon nåt bra tips ? :D


<Puusshaaj>


video?

hej fanta lovers :D
Tror det kommer upp ett litet video inlägg senare i kväll, inte så seriöst då menmen.


I am telling u

Hejhej Hannii här(: Fannii tvingade mej att lägga in typ låtar och nån humorsak och snällsom jag e så följer jag hennes tvingande(:<3 








 
<Puusshaaj>

sophia somajo

Tjena, läget ;) haha
fanniiisback.

Det var ett tag sen, men nu är jag tillbaka i alla fall, har haft fullt upp med min egen blogg.
är hos hannii, ovanligt? nääääääaj.
Här kommer lite videos med det bästa ;)
Ha de braaaaaaaaaaaaouuuuuuuuuuuuu.
butterflies.
//faaaaanniii

Här kommer Fanniis humor & musik :D
Hanniis får ni se senare .








-

Hejhej :)
inget spcidag, träning och lite sånt. Lite av Folket åkte hem idag;( Menmen, väla typ i för går eller nåt. hittade lite saker, jaja. ha de bra.

<Puusshaaj> Hannii

tjugoandrajulitjugohundranio

Hejhej, Hannii här(:

Idag vaknade jag upp med Catti, vi knarkade tv hela dan, sen kom mina typ kusiner som jag bara har träffat like 1 ggr. De snackar ganska roligt iaf och de e från norrköping. Men jaa, sen kom mina störiga, haha nää men mina andra coola kusiner. *hmm* eem, och nu sitter vi och gör absolut.............. ingenting. ska väll gå ut och göra nåt skoj sen, matilda vill leka dunkgömme eller va de heter,(Guuulligt) men de har precis regnat så de e blött och då kmr mitt hår bli loooockiiigt): jaa, exakt 4 veckor tills skolan börjar, har panik! Börjar 8:an sen, läskigt men sant. Nu ska jag ut i verkligheten, dagens ord e helt klart  "GULLIGT" ha de bra
Löööööv
<Puusshaaj>

21 juli

Hej alla bloogz! Hannii här(:

Sitter här med Caaaattii, dagen har varit bra, inget spc, sol o bad... LIIIIIVET (; Vill Gratta en av de bästa människan som finns idag, Grattis Ellan blir Fjortz! Ha en bra dag<3

<Puusshaaj> Hannii


kort om 19 juli

Hejhej Hannii här (:

Vaknade vid ungefär halv 12 idag, sen blev de att åka iväg och kolla papegojor x) åt sen, och tänkte bada, men de e alldeles för kallt. Jaja, ska väl komma på nåt att göra nu. Ha de bra alla!

<Puusshaaj>

Lista: Vill ha

Hannii och Fannii vill ha!!!!

Rosa mini PC

Dagen-dagen 17 juli

Tjatja Hannii här. Sitter här med Fannii nu, ska hem om 5 minuter. Asso kolla. Min mobil har precs vatt inne på lagning så jag har inte bytat tbx till den vanliga. Åsso den mobilen jag har nu har jag repat as mkt och som om nte de va nog så tappade jag den ner för trappan idag och när jag skulle sätta på vattnet i kranen så glömde jag att mobilen var i handen så jaa.. Men den funkar iaf.. Och jag och Fannii har världens mest tur-kusin, Dannii! Hon hittade för ett tag sen en tusen lapp, och sen 1 till. Sen idag fick jag ett sms om att hon hittade en hundring! Din jävla älskade kusin<3 Jaja, nu ksa jag packa för jag ska hem sen så blir de en sjätte dag med fannii kanske<3<3 Blir nog bad idag

rap


Värsta Ovädret

Hej alla bloggisar! Hannii och Fannii här<3

Asso OMG!!!!!!!! Det öste precis ner här!!! Och värsta ovädret, åskade och blixtrade sjukt mkt! Jag har aldrig blivit rädd för sånt, men jag bölade, eller jag fick någonting i ögat.... :S okej, nej kanske inte... Och nu ryker de i poolen, för att de va åska! Och ja, de går inte att beskriva med ord så mkt de var. Jag tänkte precis säga att vi skulle hämta kameran och så kom VÄRSTA blixten! Jaja, åsso när det hade slutat lite så skulle jag känna på vattnet i poolen, och då höll jag på att trilla i!!! Nu är vi ensamma hemma för min kära familj är på fest. De kommer vid typ 12. Men vi har iaf badat lite och sånt.. 8) dagen har varit bra.

See ya <Puusshaaj>

fanny gets


Hannii firar midsommar 09


(:


of.c


fjortondejulitvåtusennio

hejhej, fannii här.

Just nu passar vi barn, hanniis sis och hennes kompis, men hon ska snart hem. sen ska vi bada, puusshaaaj //fannii

18.12

heej fannii is here.

Yes, jag menar kolla ut! Det e fint ute, det e fint.
Sitter här helt lonley i mitt väldigt vackra uterum..hannii stack till gymnastiken kl. 5, men hon kommer nog och hämtar mig vid halv 8 för då ska man sleepa over igen. + att vi ska bada the hole night.
Em, innnan skrev hannii ett inlägg om vad som hände igår, men det funkar inte att lägga upp, så skriver det här och nu istället.

Igår så hade hannii typ släkt fest, graaaaattiiis fjortiis :D
Hon fick mycket fina och dyra presenter och ett litet Thomas Sabo armband av mig. :) i hope u like it
Ja, och som ni kanske inte vet så har hannii en mysig pool,swimming ofc som alla kusiner och sånt ville bada i.
Så hanniis kusiner hoppade i
och ville få i henne också, och då trodde hannii att hennes kusin stog bakom en dörr ( som är nära poolen) och skulle putta i henne i poolen, så hannii skulle titta ut genom ett fönster som nästan var uppe vid taket och så fick hon klättra på en pall eller låder eller något, och när hon skulle hoppa ner, så hoppar hon upp i taket, rätt upp i en glas lampa och landar men glas i hela håret och på golvet. Goo hannii. Fixade det och sen åt vi lite god mat och sjöng för lille hannii, sen tog papporna eller männen henne och det slutade i poolen, men kläderna på. HAHA , badade sen och sen bloggen.


Aja, ha en trevlig kväll. // fannii


monday - polisen

Hej  bloggisar :) Fannii här.

Idag vaknade jag bredvid Hannii och min treeevliga sis.
Natten blev sen på grund av fest.. När Hanniis kusiner badade så skulle de skvätta på oss. ÅS smarthuvudet Hannii ställde sej på en stol för att kolla så att de inte stod där ute och skulle vara beredda på att skvätta.. Hannii skulle hoppa ner och springa ut men freaky nog blev de inte som det var tänkt......... Hon hoppade rakt upp i en lampa och det regnade glas!!!! Så vi fick då gå in och ta bort allt glas i hanniis hår och jag fick i foten och sånt.. Sen när vi gick ut så blev hannii ikastad i poolen med kläderna på och sminkat som VAR perfekt förstördes totalt.. Natten blev även sen pga vårt beronde av den nya bloggen, undra hur länge det kommer hålla .. ?
Ja, vi äter frukost sen blir det stressigt för hannii ska snabbt iväg till polisen och ett måste är ju att platta håret & smink. 
Det hon har gjort behöver ingen annan veta..
Skoja bara, men hon skulle ta ett foto till hennes ID pass.
Kommer in på polisstationen och hannii tänkte att det skulle va lite skoj att mäta sig och det första hon gör är att ta sönder mätar- grejen. Mycket lyckat och det stod en polis precis bredvid, straffet blev då inget allvarligt, bara lite skoj.
Tar fotot, sen på med shutter shadsen och in i bilen. Sticker till stan och tar ett annat foto i en fotoauotomat cause blev problem innan.. Hem igen och sitter nu här och skriver detta fina inlägg. Ska nog snart ut och bada i den mysiga poolen hemma hos Hannii, ska först äta mat.

Ha det bra // fannii

Vad söt du e

Hej inlägg från Hannii. Enjoy(:<3


- Om Oss!

HeejHeej! Hanny här(: Tänkte berätta lite om mitt och Fanniis sjukt roliga liv ihop.

Vi har känt varandra i 14 år nu. Har delat sjukt mycket minnen tsm med dampbarnet Fanny. Utomlands, Konserter och bara hemma mellan "Evigheten." Egentligen e vi inte alls lika. Musik te.x hon gillar Rihanna, Akon, ne-yo och massa sånna människor. Medans jag lyssnar på sånt man kan sjunga till typ Jenifer Holiday " And I´m telling you..." ( Mobba inte ) eftersom ja äääälskar att sjunga..Hobby: hon gillar att typ dansa och jag kör på gymnastiken. Vi har sjukt olik stiiiiil!! Hon använder mer Veremoda, Hm och Gina kläder, den " Söta stilen" och ja älskar kort kort och märkes. Och vi har helt annorlunda humor, fast vi skrattar åt typ allt. Men vi har några få saker gemensamt iaf.... Vi båda ääälskar att sminka oss, platta håret, shoppa, käka godis, steka och reta upp varann. En Sommarlovsdag tillbringar vi nog helst på stranden, i poolen eller nere på stan. Och en annan sak vi har gemensamt är att vi har en kusin (samma asså) som kallas Danni. ( Hanny Fanny Danni, fattar ni, annars behöver ni nog gå på nån sorts " Fattar Skola") Okej. Nu har jag skrivit klart för idag och hoppas ni joinar oss fler ggr :) 

<Puusshaaj>


sunday

Hej bloggisar.
Fanniis & Hanniis new blogg.




Hannii                                                                                              

                                                                     Fannii
             
             
            


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0